Ski Brudesalong

Bli ny

Føler du behov for en liten forandring?

Etter å ha jobbet som farge og stilkonsulent i mange år har jeg ennå tilgode å treffe en person som er 100 % fornøyd med sitt utseende. Spesielt kvinner er verdensmestere i å finne feil og skavanker ved oss selv. Enten er vi for tykke, for tynne, for lange, for korte, nesa for stor, munnen for liten osv. Derimot sies det at alle har noe vakkert å fremheve, det er bare synd om det ikke kommer frem! Det er vår oppgave å hjelpe deg å få frem “det beste”, og hjelpe deg å “skjule” det du er minst fornøyd med. Dette gjøres bl.a. ved hjelp av farger, stoffer, linjer, mønster etc., og kalles optiske illusjoner.

Farger

Visste du at alle mennesker kan bruke ALLE farger? Det er tonen, nyansen og styrken på fargen som er avgjørende for at fargen skal være perfekt for deg. Det første vi gjøre på et kurs, er å ta en fargeanalyse for å finne ut om du er laget av varme eller kalde grunnfarger. Etter å ha klarlagt hvilken årstype du er, hjelper vi deg å bygge opp en garderobe med dine beste fargenyanser – forsterkerfarger – og basefarger. Du får med din personlige fargepalett som gjøre det enkelt og bekvemmelig når du skal ut å shoppe. Det er også mye penger å spare når du velger riktige farger som harmonerer og passer til DINE egne farger! Farger er viktig, men flott blir det ikke før snittet er riktig!

Stil

På et stilkurs får du innblikk i hvilke fasonger som passer DIN kroppsform. Ved hjelp av linjeoptikk vil du lære å “skjule” det som du er minst fornøyd med, og “fremheve” det du er ganske så fornøyd med. Du får også vite hvilke utringinger, slag og krager som er de beste, – og vi gir også forslag til frisyre, briller,smykker og tilbehør som passer DIN ansiktsform. Etter endt stilkurs, får du med en stilbok som er et meget godt hjelpemiddel, og en superbra “veileder” som du vil ha nytte av hele livet!

Makeup

For å gjøre det hele komplett, lærer du å legge makeup i DINE beste farger, – og det er faktisk like viktig med riktige farger i makeup som i klær! På et makeupkurs lærer du foreks. å fremheve dine vakre øyne, “dempe” tunge øyelokk, smalne ansiktet, jevne over/underleppe etc. Om ønskelig, fyller vi et skrin med dine beste farger i makeup! Vi skreddersyr” kurs for små og store grupper, men du er også velkommen til å komme til en koselig stund alene, eller hva med et mor/datterkurs? Bli Ny dag er en dag med alle ovennevnte “ingredienser”, men det er fullt mulig å komme på et enkelt makeupkurs, farge- eller stilkurs.

For mer info, spørsmål om priser etc., ring oss gjerne på tlf. 99 87 91 00.
Velkommen til en hyggelig og lærerik opplevelse!

© 2018 Ski Brudesalong

Newsletter


Business Hours

Monday
9.00 – 18.00
Tuesday
9.00 – 18.00
Wednesday
9.00 – 18.00
Thursday
9.00 – 18.00
Friday
9.00 – 18.00
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Contact Details

Jernbaneveien 6, 1400 Ski
email:
info@skibrudesalong.no